Press

Hughes Marino

When most people think about a general contractor’s office, they think construction trailers, hardhats, and minimalist design. Back’s Construction’s headquarters in Little Italy couldn’t be further from that image (though they do have plenty of hardhats)!

Back’s Construction bought their building on the corner of Front Street and Cedar Street back in 2012 – and have made it into a one-of-a-kind industrial, creative, and cool home to their 25 team members.

The building has incredible barrel vaulted wood open ceilings with metal tresses and gorgeous skylights that flood the interior with natural light. The space is a mix of modern, high-end office and creative, funky warehouse with metal, concrete, and lots of glass. The two-story building has a mezzanine and a large metal staircase that connects the two levels, creating fluidity within the space and adding great design elements. The space boasts a pool table, shuffleboard, and reclaimed wood conference tables – not to mention bright pops of color from fun wall graphics that cover the conference room walls.

Back’s Construction is one of San Diego’s top general contractors that specialize in the tenant improvement market, ranging from industrial and site work to high-end retail and law firms. To see just what a great job they do for their clients, take a look at their amazing office and the results speak for themselves!

Congratulations, Back’s!

On April 1st, 2016 we moved 3 miles down the road and light years into the future.

We celebrated a day normally set aside for pranks and hoaxes by moving into the new office you created for us. A new home to write the future of inventory control, invent solutions to revitalize American manufacturing and challenge big data with bold ideas.

Combining design talent like Laura Metcalf and Hurkes Harris Design, with construction management skills from Luis Cervantes of Back’s Construction and technically empowering the result with Nick Chu from Janus Networks, is how you turn an empty box into tomorrow’s technology powerhouse.

It’s one thing to make a place look like a million bucks when you spend a million bucks, but quite another when you have to do more with less. That’s where real talent shines.

Before we begin inventing the future, we wanted to take this moment to say thanks, for the new home.

Thanks for your brains, your brawn and your commitment to excellence.

Thank for giving us a home we can be proud of.

You’ve done for us what other did for Microsoft, for Amazon and for Google – given us a place that motivates us to do great things.

So thanks Laura, Luis, Nick and everyone that helped you, help us.

We love our new home.